star XXLGIFTS

1Kies uw model 2Upload uw logo 3Ontvang vrijblijvend drukproef & offerte.WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN


Met een voorliefde voor alles wat onze wereld mooier maakt zijn we in 2010 begonnen met het delen van onze passie. Het bedenken en maken van unieke ontwerpen voor de meest uiteenlopende branches, zoals premiums voor Jameson, America Today en Coolblue.

We zijn naar het oosten van Nederland afgereisd om hier ons opstartende bedrijf op te zetten. Met een productielocatie in Europa en een energiek team maken we sinds dag 1 kwalitatieve producten op maat.

Wat voor u bijzonder is, is zeker net zo bijzonder voor ons. Met die kernwaarde gaan onze ontwerpers direct aan de slag. Uw idee wordt een schets, die aan de start staat van een technische tekening en digitale impressie van het eindresultaat. Wij vertalen graag uw idee naar een unieke oplossing. Om vervolgens met eerlijk advies en een realistische planning over te kunnen gaan tot een keuze in materialen, afwerking en logistiek.

Beheersing vanaf de bron is altijd ons streven geweest. Zo weten we zeker dat onze tassen die we produceren van goede kwaliteit en komaf zijn. Met certificaten en (on)aangekondigde bezoeken op locatie staan wij achter onze leveringen.

Wij leveren allerlei soorten tassen van Europese kwaliteit. Bedrukt in een breed scala aan kleuren voor u. Met ons brede assortiment zit er voor iedereen wat tussen. Van sporttassen en draagtassen tot rugzakken en trolleys, u noemt het en wij maken het voor u. U kunt niet alleen uw logo of design laten bedrukken op een tas naar keuze maar u kunt ook kiezen voor een Custom Made tas. Met een Custom Made tas kunt u van begin tot eind uw eigen tas samenstellen met een full colour all over bedrukking. Graag gaan wij een stapje verder voor u, daag ons uit!

Naast het bedrukken van tassen bedrukken wij onder andere ook glazen, porselein, keycords, zonnebrillen en paraplu’s.Bezoekadres:
De nieuwe haven 25
7772 BC Hardenberg
The Netherlands

Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux. Hoe kunnen we u van dienst zijn?